Joint Buddy 1,5 kg


Joint Buddy 1,5 kg

49,90
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.


Joint Buddy on Chia de Gracian hevosen & koiran nivelten hyvinvointiin ja ravitsemiseen tarkoitettu yrttisekoitus.

 

Joint Buddy sisältää rouhittu chia-siementä, ruusunmarjaa, pirunkouraa, boswellia serrataa, MSM:ää, mesiangervoa, kurkumaa, nokkosta sekä hyppysellinen rakkautta  .

 

  • Chiarouhe sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, jotka ravitsevat niveliä.
  • Ruusunmarja sisältää nivelterveydelle ja rustojen uusiutumiselle hyödyllistä rikkiä sekä galoktolipidiä, joka ylläpitää nivelten normaalia toimintakykyä.
  • MSM sisältää rikkiä 34 % ja se auttaa ylläpitämään nivelten ja jänteiden normaalia toimintaa, sillä elimistössä luonnostaankin pieninä määrinä esiintyvä rikki toimii muun muassa nivelpintojen, rustojen ja sidekudosten rakennusaineena. MSM imeytyy elimistössä paremmin yhdessä ruusunmarjasta saatavan C-vitamiinin kanssa.
  • Boswellia serrata kasvista saatavaa pihkaa on käytetty jo tuhansien vuosien ajan tukemaan nivelten toimivuutta. Boswellian imeytymistä voidaan parantaa rasvojen avulla, joita Joint Buddyssa edustavat chia-siementen terveelliset rasvat.
  • Myös pirunkoura ja mesiangervo ylläpitävät nivelten luontaista toimintakykyä.
  • Kurkuman sisältämä aktiiviaine kurkumiini tukee nivelten hyvinvoinnista huolehtimista.
  • Chiarouhe toimii myös vatsan ja ihon normaalin hyvinvoinnin tukena korkean kuitupitoisuuden sekä omega-rasvahappojen ansiosta.

 

Chia de Gracian Joint Buddy on ehdoton täsmätuote hevosen nivelten normaalin toiminnan ja terveyden tukemiseen. Erityisesti hevosille / koirille, jotka ovat kovassa rasituksessa, ikääntyville tai hevosille & koirille, joiden nivelet tarviutsevat tukea ja kuntoutusta.

 

Nivelen hoidossa parasta lääkettä on liike. Hyvään nivelterveyteen kannattaa kiinnittää huomiota jo silloin, kun varsinaisia vaivoja ei vielä ole tai ne ovat vasta hyvin lieviä. Ruston luonnollinen uusiutumiskyky heikkenee väistämättä iän myötä. Esimerkiksi nivelrikko ei ole pelkästään mekaaninen nivelen kuluminen vaan siihen liittyy tulehdusreaktio, joka aiheuttaa kipua ja jonka yhteydessä myös rustopinta vaurioituu edelleen.

 

Nivelrikkoa ei voida parantaa, mutta sen hoitoa voidaan tukea oikeanlaisella ravinnolla ja liikunnalla.

 

 

 

EI SUOSITELLA KANTAVILLE/  IMETTÄVILLE TAMMOILLE (Boswellia serratan sekä mesiangervon vuoksi.)

 

Kilpailtaessa suositellaan 4 vrk varoaikaa.

 

Annostus:

Hevonen 500kg: 0,5 dl - 1,5 dl /pvä.

1 desi painaa noin 45 g eli desin annostuksella pussi kestää noin 35 pvä.

Koirat:1,5 tl - 3 rkl (isot/pienet koirat) / pvä.

1 rkl = 10 g.

 

 

Tällä tuotteella voi olla myös muita hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia, joista emme valitettavasti voi tässä kertoa enempää.

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 1,5 kg

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Ruusunmarjarouhe
Alk. 13,90 *
Inkivääri 350 g
14,90 *
Toimituksen paino: 350 g
Chia-siemenet
Alk. 7,90 *
*
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Luonnollista hyvinvointia hevosellesi ja koirallesi - Chia de Gracia, Nivelet & jänteet, Yrttisekoitukset, Yrttisekoitukset koiralle, Koiralle, Kesäale, Urheiluhevoset, Hevoselle