MSM-pulver


MSM-pulver

Från 199,00 kr
Priserna inkl moms.


MSM är en organisk svavelförening, som kan användas tillsammans med andra naturpreparat för att öka upptaget av näringsämnen och förstärka deras effekt i kroppen. MSM utgör ett bra stöd vid behandling av led- och muskelskador samt muskelstelhet. MSM hjälper till att säkerställa den normala funktionen hos leder och senor, eftersom svavel utgör en viktig byggsten för kroppens ledytor, brosk och bindväv.

 

MSM är ett viktigt näringsämne, som påverkar tillväxten av frisk hud, päls, man och hovar hos hästen. Kroppen behöver MSM för att bygga friska ben, leder, ledband och senor, säkerställa enzymernas korrekta funktion och bevara syra-basbalansen, hormonbalansen och immunsystemets funktion. Alla celler behöver MSM för att kunna växa.

 

Dosering häst på 500 kg:

Vid ledbesvär 1-4 msk/dygn

Muskelskador och sommareksem 2-8 msk/dygn

Hundar: 0,5 tl - 3 tl / vrk.

 1 msk: 10 g

 

Den maximala dygnsdosen är 1,5 - 2 g/dygn/kilo kroppsvikt hos hästen/hunden.

 

Användningsområden: för leder, brosk, muskler och hud hos häst/hund. För effektivare upptag av näringsämnen. För hästar med sommareksem för att öka upptaget av omega-fettsyratillskott.

 

MSM-pulver 99,9%.

Förpackat i Finland.

Kunder som köpte denna produkt köpte också

Nypongranulat
Från 140,00 kr *
Chiafrön
Från 85,00 kr *
Nässla
Från 119,00 kr *
Gurkmeja
Från 170,00 kr *
Ingefära 350 g
149,00 kr *
Leveransvikt: 350 g
Djävulsklo
Från 195,00 kr *
*
Priserna inkl moms.

Utforska även dessa kategorier: Naturligt välbefinnande för din häst och din hund - Chia de Gracia, Hovar, MSM-jauhe, Andra örter och superfood, Lederna och senorna, Seniorer, Andra örter och superfood, Hundar, Muskler, Sport hästar