Joint Buddy


Joint Buddy

510,00 kr
Priserna inkl moms.


Buddy är Chia de Gracias foderblandning, avsedd att stärka hälsan i hästens leder.

 

Joint Buddy innehåller chiagranulat, nypon, djävulsklo, nässla, älggräs, MSM, gurkmeja och kåda från trädet Boswellia serrata – plus en nypa kärlek .

  • Krossade chia innehåller rikligt med omegafettsyror, som är viktiga för ledernas hälsa och en normal rörlighet.
  • Nypon har en konstaterat lindrande effekt på artros och ledgångsreumatism. Det verksamma ämnet galoktolipid dämpar ledinflammationen, förbättrar rörligheten och minskar smärtan. Nypon innehåller dessutom svavel, som är viktigt för ledhälsan.
  • Älggräs dämpar smärta.
  • MSM och djävulsklo utgör en bra hjälp vid behandling av led- och muskelskador samt muskelstelhet. MSM hjälper till att bevara ledernas och senornas normala funktion, eftersom de små mängder av svavel som förekommer i kroppen bland annat utgör byggmaterial för ledytor, brosk och bindväv. MSM tas upp bättre av kroppen i kombination med den C-vitamin, som finns i nypon.
  • Kåda från växten Boswellia Serrata har använts i tusentals år för att bevara ledernas funktion. Effekten av Boswellia Serrata har undersökts och bevisats i vetenskapliga studier. Boswellia Serrata verkar snabbt på lederna – enligt vissa undersökningar redan inom fem dagar. Upptaget av boswellia kan ökas med hjälp av de fetter, som finns i Joint Buddy i form av hälsosamma chiafröfetter.
  • Gurkmeja är naturens eget kortison och en inflammationshämmare. Den aktiva substansen curcumin som finns i gurkmeja stöder vården av lederna.
  • Krossade chia stärker även magens och hudens hälsa.

 

Artros kan inte botas med den går att lindra med rätt sorts kost och motion. Chia de Gracias Joint Buddy är noga anpassad för att förebygga av ledbesvär och stärka ledernas normala funktion.

 

Dosering:

Hästar 500 kg: 0,5 dl - 1,5 dl/dag. 1 dl väger cirka 50 g. Påsen räcker med andra ord i cirka 30 dagar om dosen är 1 dl.

 

Hundar: 1,5 tsk - 3 msk (stora/små hundar) /dag.

 

REKOMMENDERAS EJ FÖR DRÄKTIGA/ DIGIVANDE STON (På grund av sitt innehåll av Boswellia serrata och älggräs).

 

Vi rekommenderar en karenstid på 4 dygn innan tävling. Djävulsklo has karenstid 4 dygn.

Kolla Karenstider i Sverige

 

Övrig produktinformation

Förpackningsstorlek 1,5 kg

Kunder som köpte denna produkt köpte också

Nypongranulat
Från 140,00 kr *
Ingefära 350 g
149,00 kr *
Leveransvikt: 350 g
Chiafrön
Från 85,00 kr *
Hampoljepump
89,00 kr *
*
Priserna inkl moms.

Utforska även dessa kategorier: Naturligt välbefinnande för din häst och din hund - Chia de Gracia, Lederna och senorna, Örtblandingar, Natural örtblandingar för hundar, Hundar, Sommarrabatter, Sport hästar, Hästar