Pony Booster 2,5 kg


Pony Booster 2,5 kg

493,00 kr
Priserna inkl moms.


Pony Booster innehåller chia frön eller finländska hampafrön, blålusern (alfa-alfa), rödbeta, morot, äppelgranulat, nypon, nässla och en nypa kärlek .

 

Hampa och chia är en lysande källa till fibrer, omegafettsyror och protein för hästar. Blålusern passar för rening av hästens lever och njurar, stärker behandlingen av leder och benstomme, förbättrar behandlingen av hudåkommor, effektiviserar matsmältningen och kompletterar det allmänna näringstillståndet. Innehåller bl a A-, B-, C-, D-, E- och K-vitamin, protein, fibrer, natrium, kalium, magnesium, kalcium, fosfor, järn, zink och selen. Rödbeta är en mångsidig källa till mineraler och vitaminer. Den innehåller mycket kalium, kalcium, magnesium, natrium, koppar, järn och zink, samt A-, E-, C- och B-vitaminer. Rödbeta innehåller även t ex folat, som inverkar på ämnesomsättningen. Dessutom innehåller rödbeta fibrer, som är bra för hästens mage. Morot är en näringsrik och bra källa till A-vitamin och innehåller även mineraler och spårämnen. Äpplen innehåller pektin, som är nyttigt för hästens mage och som skyddar tarmarna, förebygger matsmältningsbesvär och främjar tarmarnas normala funktion. Äpplen innehåller bl a A-, B-, och C-vitamin, magnesium, kalium, fosfor och järn. Nypon behöver knappt någon presentation. De innehåller rikligt med vitaminer och magvänliga fibrer. Nyponfrön innehåller svavel, som är bra för lederna. Därför är också nypon en effektiv hjälp för lederna och för att bevara rörligheten. Nässla är en mycket näringsrik växt, som är rik på olika slags mineraler och spårämnen, vitaminer och fibrer. Nässla är bra som allmän konditionshöjare, nyttig för matsmältningen samt för slemhinnornas regeneration.

 

Dosering: Hästar 500 kg: 1 dl - 5 dl, proportionellt mindre dos för ponnyer. Blötlägg gärna i varmt vatten för att örterna ska öppna sig bättre och ge bättre smak. Din häst kommer älska det!

 

1 deciliter väger cirka 30 g. Påsen räcker med andra ord i cirka 83 dagar om dosen är 1 dl.

 

Inga tillsatser eller konserveringsmedel.

Kunder som köpte denna produkt köpte också

MSM-pulver
Från 199,00 kr *
Mash the Pony 3,5 kg
260,00 kr *
Leveransvikt: 75 kg
Joint Buddy
Från 250,00 kr *
Finländska hampafrön
Från 129,00 kr *
*
Priserna inkl moms.

Utforska även dessa kategorier: Naturligt välbefinnande för din häst och din hund - Chia de Gracia, Örtblandingar, Allmän näring