Keep Up The Probio


Keep Up The Probio

Från 595,00 kr
Priserna inkl moms.
Leveransvikt: 3 kg


Keep Up The Probio är en fermenterad speltkliblandning som stöder normal matsmältning , upprätthåller den intestinala mikrobiella floran och balans. Genom jäsning av mjölksyra innehåller det ett stort antal av användbara enzymer, B-vitaminer, omega-3-fettsyror och probiotika uppnåtts. En rör av mint ökar smaken och underbar doft . Innehåller speltkli, mjölksyrabakterier, glycerol, mint och en nypa kärlek  .

Dosering:

häst 500 kg: 40 g / dag, 1 dl = 40 g.

hund: 5 - 15 g, 1 msk = 5 g.

 

Sammansättning:

Protein 13,8%

Fuktighet 16,7%

Råfett 5,56%

Ask 5,23%
 

 

Mjölksyrabakterier, eller probiotika, är levande bakterier eller jästar som har en balanseringseffekt på tarmbakteriestammen. Genom att producera mjölksyra kan de förstöra dåliga bakterier och upprätthålla kroppens immunförsvar. Det mesta av motståndet är baserat på tarmarna, så det är viktigt at ta hand om den god bakteriestamen på tarmarna. Mjölksyrabakterier finns i hela mag-tarmkanalen, men huvudsakligen i tjocktarmen. Många studier har visat att probiotika kan främja tillväxten av goda bakterier i tarmen.

Kunder som köpte denna produkt köpte också

Chiafrön
Från 85,00 kr *
Electrolyte Up 1 kg
207,00 kr *
Rödbetsflarn 1kg
199,00 kr *
Leveransvikt: 1 kg
Boswellia Serrata
Från 166,00 kr *
Leveransvikt: 12 kg
Läkemalva 900 g
175,00 kr *
*
Priserna inkl moms.

Utforska även dessa kategorier: Naturligt välbefinnande för din häst och din hund - Chia de Gracia, Mage och tarm, Örtblandingar, Andra örter och superfood, Nyheter