Yrtit, yrttisekoitukset sekä muut 100 % luonnolliset täydennysrehut koirille

Chia de Gracian luonnollisilla tuotteilla tuet koirasi ravitsemusta sekä hyvinvointia. Monipuolinen ruokavalio takaa riittävät vitamiinit, kivennäiset ja muut tärkeät ravintoaineet.

Ihon ja turkin hyvinvointi

Ihon ja turkin hyvinvointi

Talvikaudella koiran ihon luontainen suojakerros on koetuksella.Tehokkaat omega-rasvahappoja sisältävät kasviöljyt tukevat ihon ja karvan hyvinvointia.

Nivelten hyvinvointi

Nivelten hyvinvointi

Tue koirasi notkeutta ja liikkuvuutta luonnollisilla täydennysrehuilla, esimerkiksi suositulla Joint Buddylla tai koirille suunnitellulla nivelpaketilla.

Raakaravinnon täydentäminen

Raakaravinnon täydentäminen

Raakaravintoa nauttiville koirille löydät 100% luonnolliset täydennysrehut. Esimerkiksi chiarouhe on erinomainen kuidun lähde.

Mitä asiakkaamme sanovat?

Paras apu koirallemme!

Joint Buddy-tuote ei aiheuttanut minkäänlaisia sivuvaikutuksia ja jo kahden viikon käytön jälkeen 5-vuotias mastiffimme liikerata on parantunut liikkuessa uskomattoman paljon! Koira on selkeästi energisempi ja liikkuu mielellään, eikä jäykkyydestä ole tietoakaan! Ykköstuote herkkävatsaisellekin koiralle!

Kiia S.

Tummy Saver - Erinomainen tuote närästyksen hoitoon!

Tuote on hyvä löysävatsaisuuteen- käytin nuorella koiralla suolistotulehduksen jälkihoitoon. Vatsa on pysynyt hyvässä kunnosssa. 7-vuotiasta kultaista noutajaani on vaivannut närästys toisinaan. Tämän tuotteen antamisen aikana huulien lipominen on loppunut kokonaan.Muitakaan närästykseen viittaavia oireita ei ole ollut. Olen hyvin kiitollinen tästä tuotteesta. Suosittelen lämpimästi vastaaviin vaivoihin.

Päivi L.

Chiarouhe

Otin chiarouheen käyttöön koiralleni, jolla hyvin herkkä vatsa, ja voi miten helppoa koiralla on nyt! Närästystä ei ole ollut, uloste on ollut normaalia ja helppoa. Ennen oli vuorotellen vatsa löysällä ja kovalla. Ja ennen niin nirso koira nykyään rakastaa ruokaansa. Kun kaataa ruuan joukkoon turvotetun chia”puuron” niin koira juoksee samantien syömään. Ollaan erittäin tyytyväisiä tuotteeseen!!

Erika R.

Kotimainen karpalorouhe

Todella hyvä lisä koiran virtsatietulehduksen jälkeiseen hyvinvointiin antibioottikuurin jälkeen.

Lena F.

Tietopankki koiranomistajalle

Saako koirasi riittävästi omega-rasvahappoja?

Saako koirasi riittävästi omega-rasvahappoja?

Omega-rasvahapot tukevat koirien hyvinvointia monin tavoin. Ne hillitsevät tulehduksia ja turvaavat mm. nivelten, suoliston, hengitysteiden ja ihon hyvinvointia. Mutta mitä...

E-vitamiineissa on eroja - varmista koirallesi E-vitamiinin oikea muoto

E-vitamiineissa on eroja - varmista koirallesi E-vitamiinin oikea muoto

E-vitamiini on tärkeä osa ruokavaliota jokaiselle koiralle, mutta erityisen tärkeää aktiivisille, paljon liikkuville koirille sekä siitoskoirille.  Sillä, missä muodossa koira...

Värikäs ruokavalio varmistaa myös tärkeät polyfenolit koirille

Värikäs ruokavalio varmistaa myös tärkeät polyfenolit koirille

Polyfenolit tarjoavat myös koiran elimistölle monia hyvinvointia ylläpitäviä ravinteita Polyfenolit ovat ryhmä kasveista löytyviä aineita. Ne eivät ole ravintoaineita, kuten...

KOLLAGEENIPEPTIDIT KOIRIEN NIVELRIKON HOIDOSSA

KOLLAGEENIPEPTIDIT KOIRIEN NIVELRIKON HOIDOSSA

Kollageeni on elimistön tukikudosten proteiini, joka tukee luuston, ihon, nivelten ja elimistön muiden kudosten rakenteita. Kollageeni on kierteinen säiemäinen proteiini,...