TUOTANTO- JA VARASTOTYÖNTEKIJÄ HEVOSTEN JA KOIRIEN RUOKINTAAN, HELSINKI, LAUTTASAARI

Oletko kiinnostunut tuotanto- ja varastotyöstä hevosten ja koirien ruokinnan parissa? Oletko oma-aloitteinen ja reipas tiimipeluri, hyvä tyyppi, joka haluaa omalla työllään edistää hevosten ja koirien luonnollista ruokintaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!  
TUOTANTO- JA VARASTOTYÖNTEKIJÄ HEVOSTEN JA KOIRIEN RUOKINTAAN, HELSINKI, LAUTTASAARI
Etsimme Chia de Gracian reippaaseen joukkoomme työntekijää, jonka tehtävänä on tukea ja edesauttaa kasvavaa ja kansainvälistyvää liiketoimintaamme monipuolisissa tuotanto- ja varastoalan tehtävissä. Tiimimme vastaa tuotteiden valmistuksesta, tuotannosta ja pakkauksesta sekä niiden lähettämisestä kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme. Työ tapahtuu arkisin maanantaista perjantaihin.
Työ on vakituinen ja kokopäiväinen ja sisältää pääsääntöisesti tuotteiden valmistusta ja pakkausta, tavaran vastaanottoa ja purkamista, varaston ylläpitoa, lähtevien tilausten keräilyä, pakkaamista ja lähettämistä. Työhön kuuluu myös avustaminen messuilla sekä muissa tapahtumissa.
Työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja on voimassa toistaiseksi. Työaika sijoittuu arkipäiville. Palkkaus kaupan alan TES:in mukaan.
TOIVEEMME SINULLE
Toivomme uudelta työntekijältä dynaamista otetta, toimeliaisuutta, asiakaslähtöistä asennetta, halua oppia ja omaksua uusia asioita, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hyviä tiimityötaitoja. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta erityisesti hevos- ja koira-alan tuntemus ja kokemus verkkokaupasta tai muusta vastaavasta työstä on eduksi. Samoin aikaisempi kokemus tuotantotehtävistä esimerkiksi elintarvike-, rehu-, leipomoalalta tai muusta vastaavasta on plussaa.
Työssä menestyminen edellyttää reipasta ja positiivista työskentelyotetta, järjestelmällisyyttä, itseohjautuvuutta, huolellisuutta ja vuorovaikutustaitoja.  
TARJOAMME
Tarjoamme monipuolisen työpaikan kotimaisen hevosalan laatubrändin parissa alkutuotannosta asiakasrajapintaan asti eri kanavissa. Tarjoamme joustavat työajat hyvien liikenneyhteyksien varrelta sekä mahdollisuuden vaikuttaa työn sisältöön ja työtapoihin.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kerro, miksi juuri sinä olisit paras henkilö tehtävään.
https//www.chiadegracia.fi
Yhteystiedot: Tuomas Korhonen 040 3424310, tuomas@chiadegracia.fi
Työpaikan osoite: Särkiniementie 5 C 1 00210 Helsinki
Työaika: kokoaikatyö
Työ kesto: yli 12 kk
Haku päättyy: 23.11.2021
Jätä hakemus Jätä vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian osoitteeseen tuomas@chiadegracia.fi
Työ alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan
Chia de Gracia on suomalainen perheyritys, jonka yritys. Chia de Gracian tuotepakkauksille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland-merkki.