Uusi ratsukko CdG-tiimiin - Chia de Gracia FI

Uusi ratsukko CdG-tiimiin

CdG-tiimi saa lisävahvistusta, kun mukaan liittyy 17-vuotias espoolainen kouluratsastaja Johanna Similä hevosellaan Mein Freud. Johannalla on edessään juniorivuodet, joihin hän tähtää yhdessä 10-vuotiaan Manun kanssa. 

”Itse olen tavoitteellinen perfektionisti, suurella kilpailija-sydämellä. Manu puolestaan on huumoriveikko, joka haluaa aina miellyttää ratsastajaa. Hänelle myös kelpaa aina halihetki rapsutusten kera. Parasta Manussa on sen luonne, Manu tsemppaa ja tekee kaikkensa ratsastajan eteen! Se on ihanan hevonen!”.

Manu ja Johanna ovat treenanneet yhdessä nyt reilun vuoden verran. Viime kaudelta ratsukko nappasi jo useita sijoituksia ja voittoja VaB-tasolta sekä junioreiden SM-hopeaa. Pari kuuluu myös maajoukkueen A-kehitysrinkiin. Ennen Manua Johannalla oli käytössään poni Hunsingo´s Twister, jolla hän saavutti ponisarjan 4.sijan ja pikkuponien PM-joukkuepronssia. Johanna opiskelee Pohjois-Haagan urheilulukiossa, jotta pääsisi valmentautumaan mahdollisimman hyvin ja SRL:n urheiluakatemian kautta se onkin ollut mahdollista.

 Ratsastuksen pariin Johanna päätyi lopetettuaan kilpailu-uran taitoluistelussa. Hän oli ratsastanut ennenkin, mutta nyt veri veti entistä vahvemmin hevosten pariin.

”Kouluratsastuksessa kiehtoo ratsukon yhteistyö, koska ihmisellä ja hevosella ei ole varsinaisesti yhteistä kieltä, mutta silti voit saada hevosen taistelemaan kanssasi. Se on hienoa!”

 Kauden 2019 tavoitteena on päästä kisaamaan koko kausi junnujen ohjelmia sekä nostaa tulostasoa viime vuodesta.

”Meidän tiimin kantava arvo on hevosen hyvinvointi. Haluamme kunnioittaa hevosta myös urheilijana ja tarjota sille hyvinvointia ja rakkautta. Luonnonmukaiset Chia de Gracian tuotteet ovat täydellinen valinta meille tätä arvoa tukien.”

Takaisin blogiin