Team CdG

CHIA DE GRACIA YHTEISTYÖSSÄ KOULURATSASTAJA JA VALMENTAJA MIKAELA SORATIEN KANSSA

Mikaela Soratie ja Chia de Gracia yhteistyöhön

Mikaela Soratie on vuonna 1982 syntynyt kansainvälistä GP:tä kilpaileva kouluratsastaja, joka on harrastanut ratsastusta viisivuotiaasta saakka.

Mikaela työskentelee Englannissa Katja Kuistilan ratsuttajana ja kilpailee kansainvälisellä tasolla. Mikaela oli mukana vuoden 2019 Nations Cup-joukkueessa ja osallistui Rotterdamin EM-kilpailuihin itse kouluttamallaan hevosella Dacor. Heinäkuussa 2019 hän voitti kansainvälisen GP-luokan Hickstedtissä. Mikaelalla on kilpailukäytössään myös muita hevosia mm. ruunat Hot Casanova 2009, Yes Sir 2011 sekä ori Royal de Topaz 2003.

Mikaelan valmentajina toimivat tällä hetkellä englantilainen Gareth Hughes sekä Momba Soratie. Hän on myös mukana Top Dressage Finland arvokilpailuprojektissa

Soratie suunnittelee myös hevosaiheisia koruja Sorateiden Akoya-yritykselle.

Keelan CdG-suosikkituotteet: chia-siemenet, Protect That Tummy, MSM, Joint Buddy, Muscle Up, CdGE.

Mikaelasta voit lukea lisää: http://www.topdressage.fi/ratsastajat/projektiratsastajat/mikaela-soratie ja http://akoya.fi


ESTERATSASTAJA NOORA MANNINEN


Chia de Gracian sponsoriratsastaja Noora Manninen on vuonna 2002 syntynyt sipoolainen ratsastaja, joka on harrastanut ratsastusta säännöllisesti kuusivuotiaasta saakka.

Manniselle saapui syksyllä 2019 uusi hevonen Glavia, eli Karkki, jonka kanssa edessä siintää ensimmäinen yhteinen kisakausi. Aikaisempina vuosina kisakaverina toiminut poni Hamlet's Merick on jäänyt ansaituille eläkepäiville kevyempien tehtävien pariin ja Flox-tammasta luovuttiin 2019 keväällä. Merickin kanssa Noora saavutti mm. Pikkuponi GP:n luokkavoiton 2015, Norjan poniluokan finaalin luokkavoiton 2016 ja Flox-tamman kanssa Baltic Cupin Tanskan osakilpailun kuudennen ja toisen sijan.

Nooran valmentajina esteratsastuksessa ovat Venla Keränen ja Piia Pantsu. Koulupuolelle Maisa Torkkola. Noora edustaa Husön ratsastajia.

Nooran CdG-suosikkutuotteita ovat mm: Mash The Pony ja Protect That Tummy, ruusunmarja ja MSM sekä hampunsiemenet.


EMMI SALMINEN & ST´ OPHIR

Emmi ja Ofi

Emmi Salminen on aloittanut ratsastuksen jo pienenä ja kilpaillut jo 7-vuotiaasta asti. Emmi kilpailee joulukuussa 2017 saamallaan 12-vuotiaalla St´ Ophirilla eli tutummin Ofilla. Tavoitteena heillä oli vuonna 2018 tutustua toisiinsa ja seuraavina vuosina kilpailla Nuorten ratsastajien ikäkausiluokkia eli PSG:tä. Vuonna 2019 ratsukko nappasi nuorten ratsastajien SM-hopeaa ja he edustivat Suomea nuorten PM-kilpailuissa Tanskassa. Heidät valittiin myös EM-kilpailuihin, mutta kisamatka ei toteutunut.

Emmiä valmentaa toinen CdG-tiimin jäsen Mikaela Soratie ”Keela” sekä Ville Vaurio. Emmi on aikaisemmin kilpaillut ponilla Ponien FEI luokkia sekä hevosella junioreiden FEI luokkia kansallisella tasolla, saavuttaen kummallakin SM-finaalipaikan. He edustavat Husön Ratsastajia.

Ofi "kuuluu perheeseen", sillä se on CdG:n Gracian jälkeläinen ja CdG:n nuoren Gracianon puoliveli .

Emmin CdG-suosikkituotteita ovat: Electrolyte Up, Protect That Tummy, CdGE ja chia.


JOHANNA SIMILÄ JA MEIN FREUND

johanna ja manu

Johanna Similä on 18-vuotias espoolainen kouluratsastaja. Johanna kilpailee 11-vuotiaalla hevosellaan Mein Freud. Johannalla on ollut huima kehityskaari, sillä hän aloitti ratsastuskoulussa ratsastamisen 12-vuotiaana ja ensimmäisen oman ponin käyttöönsä 14-vuotiaana.

Johannalla on edessään toinen juniorivuosi, joihin hän tähtää yhdessä 10-vuotiaan Manun kanssa. Manu ja Johanna ovat treenanneet yhdessä nyt reilun kahden vuoden verran. Ensimmäiseltä kaudelta 2018 ratsukko nappasi jo useita sijoituksia ja voittoja VaB-tasolta sekä junioreiden SM-hopeaa. Vuonna 2019 ratsukko voitti jo junioreiden suomenmestaruuden!

Pari kuuluu myös maajoukkueen A-kehitysrinkiin ja he edustivat vuonna 2019 Suomea Tanskan PM-kilpailuissa. Ennen Manua Johannalla oli käytössään poni Hunsingo´s Twister, jolla hän saavutti ponisarjan 4.sijan ja pikkuponien PM-joukkuepronssia. Johannaa valmentaa Inkeri Kostiainen ja hän edustaa Tuomarinkylän Ratsastajia.

Johannan CdG-suosikkituotteet: nokkonen, ruusunmarja, rakkolevä, spirulina, chia ja Stress Away.

 

TROT & RACING TEAM


Vas. Yläkulma = Marianne Siik ja ruuna Pilpo Reppuli, joka on juuri aloittanut raviuran ja jonka kanssa edetään varovasti pienin askelin. Marianne on touhunnut hevosten kanssa ikänsä -  sekä työnä että harrastuksena.
Taustalla kasvaa 2v. oripoika Hellfire (I. offshore dream), joka on aakkosten oppimisen jälkeen jo hienosti siirtynyt treenitouhuihin.

Oik. yläkulma = Miia Kuhanen ja kuvassa tallin maskottiponi, joka myös raviseuralaisena tunnetaan. Miialla on pitkä tausta hevosten parissa, sekä työn että harrastuksen kautta.

Nuorempana tämä nainen nähtiin usein sekä hevosen selässä että kärryillä, etenkin monte´ on vieläkin lähellä sydäntä, katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan.Tällä hetkellä valmennuksessa lv-ruuna Viking Bagger.

Oik. keskellä = Terhi Jormanainen ja tamma Victoria Beat, kipakka tamma joka tekee niin kuin tahtoo. Terhikin on työskennellyt aikoinaan ammattitalleilla. Tätä nykyä täyshoitotallin pyörittäminen ja omien kanssa harrastaminen täyttää päivät. Lisäksi Terhin 2v. tamma Katniss (I. Make it Happen) on kovaa vauhtia opiskelemassa ravihommiin.

Oik. ala = Jaakko Kyrö, tiimin ainoa ja hyvin toivottu miesvahvistus, sekä todella komean uran tähän mennessä tehnyt ruuna Anything For You. Jaakko on aloittanut aikoinaan hevoshommat harrastajana ja pysynyt sillä tiellä. Oman kasvatin kanssa on saanut kokea huimat elämykset; Elitloppet-päivä Tukholmassa sekä ensimmäinen Vermon valloitus.

Keskellä = Niina Sinisalo ja tamma Yato´s Red Flash. Kuva on otettu nuoren tamman ensimmäisen voiton jälkeen Turussa Metsämäen raviradalla. Niinankin hevonen on oma kasvatti ja tänä syksynä koko tiimi sai kokea upeita elämyksiä ja voiton tunteita, kun tamma kiisi Vermossa voittoon. Niinan tausta, kuten arvata saattaa on lähtenyt harrastuksesta, tehnyt mutkan työelämässä hevosten kanssa ja palannut takaisin harrastukseksi.

Vasen ala= Tiina Mansikkaniemi ja ruuna Power Cloud. Lapsesta asti ravihevosten kanssa touhunnut ja myöhemmin myös niiden parissa työskennellyt. Tällä hetkellä silmäteränä on 8v. ruuna jonka kanssa harrastaminen on elämän suola ja sokeri. Keväälle on tilattu syntyväksi uutta verta ravi-urheiluun, varsa The Bosses Lindystä.