1 / 12
1 / 4
1 / 4

Chia de Gracia-tuotteet koirille

Yrtit, yrttisekoitukset sekä muut 100 % luonnolliset täydennysrehut koirille. Chia de Gracian luonnollisilla tuotteilla tuet koirasi ravitsemusta sekä hyvinvointia. Monipuolinen ruokavalio takaa riittävät vitamiinit, kivennäiset ja muut tärkeät ravintoaineet.

1 / 4
 • MUUTAKIN KUIN D-VITAMIINIA...

  Luonnolliset vitamiinibuusterit koirallesi: Esim. Luonnollinen E-vitamiini, monipuolinen vitamiinipommi tyrnirouhe sekä monet muut vitamiinit löydät mm. karpalosta, ruusunmarjasta ja nokkosesta.

 • YLÖS, ULOS JA LENKILLE!

  Tue koirasi liikunnan iloa ja virkeyttä luonnollisilla täydennysrehuilla, esimerkiksi suositulla Joint Buddylla tai koirille suunnitellulla liikkuvuuspaketilla. Tutustu koirien luonnollisiin, liikkuvuutta tukeviin tuotteisiin.

 • PSSST... MAHASSA KUPLII...

  Koiran vatsavaivat ovat yleinen ongelma. Ruokavaliosta tai herkästä vatsasta johtuvia vatsapulmia voi tasapainottaa oikeanlaisella ruuansulatusta ja suoliston toimintaa tukevalla ravinnolla. Lue lisää 

 • ★★★★★

  Huipputuote virtsateille!

  Todella hyvä lisä koiran virtsatietulehduksen jälkeiseen hyvinvointiin antibioottikuurin jälkeen.  Kotimainen karpalorouhe 350 g

  Lena F.

 • ★★★★★

  Tuote on hyvä löysävatsaisuuteen.

  Käytin nuorella koiralla suolistotulehduksen jälkihoitoon. Vatsa on pysynyt hyvässä kunnosssa. 7-vuotiasta kultaista noutajaani on vaivannut närästys toisinaan. Tämän tuotteen antamisen aikana huulien lipominen on loppunut kokonaan.Muitakaan närästykseen viittaavia oireita ei ole ollut. Olen hyvin kiitollinen tästä tuotteesta. Suosittelen lämpimästi vastaaviin vaivoihin.  Tummy Saver 600 g

  Päivi L.

 • ★★★★★

  Isot sekarotuiset koirat 

  Ollaan meidän vanhuksilla, isokokoisilla koirilla käytetty nyt noin viikon tätä ja olen huomannut eron koirien liikkuvuudessa sekä halussa liikkua. 10 vuotias nivelrikkonen vanhus tuo palloa heitettäväksi on muutenkin virkeämpi. Ruuan seassa menee hyvin koirille. 

  Joint Buddy

  Maaret V

 • ★★★★★

  Tyytyväinen asiakas 

  Meillä koirien karva on parantunut paljon tämän öljyn tultua käyttöön 2,5v sitten. On auttanut myös siihen, että ruoka ottaa kiinni paremmin vilkkaimmilla uroksillamme, joilla oli siinä ennen tätä öljyä ongelmaa. Tästä saa myös lisää energiaa mukavasti ja maistuu hyvin koirille.

  CdG HEMP: kylmäpuristettu hampunsiemenöljy 

  Nadja v.